Allereerst de beste wensen, mocht dit nu nog mogen. Hopelijk zijn alle honden en katten de nieuwjaarnacht goed doorgekomen. Helaas was er hier niet meer echt een moment in de avond dat het even een uurtje rustig was om Bruno uit te laten. Waar het vroeger vaak rond 22:00-23:00 wel wat rustiger was, werd er dit jaar gewoon door geknald. Bruno had er vooral rond middernacht wat meer last van, gezien zijn staart, die wat meer naar beneden gericht stond.

Afijn het nieuwe jaar is weer begonnen, vol van goede voornemens en plannen. Afgelopen week werden we getrakteerd, na weken van regen, op een laagje sneeuw. Daarvoor hadden we even op de vijver voor ons huis kunnen staan. Wel vooraan, de vijver oversteken zat er helaas niet in. Bruno ging gelijk weer door het lint en samen met zijn tak heerlijk op het ijs.

Na de ijspret, kwam dus ook nog de sneeuwpret. Bij de eerste sneeuw gedraagt Bruno zich weer als een puppy. Helaas is meneer ook alweer twee keer ziek geweest, Beide keren moest Bruno meerdere keren braken per dag. Met een beetje rijst en brood kwam hij er gelukkig vrij snel weer bovenop.

Bruno heeft ook zijn jaarlijks bezoekje bij de dierenarts weer afgelegd. Tevens heeft hij gelijk zijn prikje gehad voor kennelhoest, zodat hij weer het hele jaar welkom is. Het spannendste vond Bruno het checken van zijn chip, toen dook hij heel hard in elkaar, maar een snoepje van de assistente maakte veel goed. De dag zelf hebben we weinig gemerkt aan Bruno, hij kon namelijk een beetje stijf worden van zijn prikjes.

Dit jaar staat alweer een weekje pension geboekt in Liempde bij HappyValley en de zomervakante gaat Bruno weer lekker mee naar Westerbergen. Heerlijk huisje met hele mooie wandelroutes. Het was ons zeer goed bevallen, gezellig samen met Bruno, dat we dit jaar weer gaan. Ook mijn dochters wilden zelf weer terug en als de kinderen het na hun zin hebben, hebben papa en mama dat ook 😉

Een ieder een voorspoedig 2024 en hopelijk gaan jullie en jullie maatjes ook weer vele spannende avonturen beleven. BrunoBlog zal verlsag gaan leggen van Bruno’s avonturen ook het komend jaar weer.