De maand is al weer even onderweg, maar we hebben de Sint alweer mogen begroeten. Ook Bruno heeft zijn heerlijk avondje gevierd samen met zijn baasjes. Alles aan de kant en de cadeautjes werden uitgepakt. Ook de schaal met kruitnoten en schuimpjes waren continue onder zijn aandacht 😉 Daarnaast heerlijk bij de kinderen gelegen, die het heerlijk vonden om tussen alle spanning door ook even te kroelen met Bruno.

De maand december staat weer bomvol leuke momenten. Na de Sint, was het de beurt aan het baasje die zijn verjaardag vierde, met lekker veel aandacht voor meneer. Ondanks de zielige blik van Bruno bij alle lekkere hapjes, kreeg hij niks van tafel, Bruno werd ‘s-avonds heerlijk getrakteerd op een konijnen oor. Verwennerij hoort er ook bij voor Bruno en Charlie in de december maand. Helaas mag Charlie vanwege zijn blaasgruis weinig extra’s. Iedere avond is het wel toetjes tijd, waarbij een vingertje (gele) vla met slagroom heerlijk aflikt, Mochten er tonijn blikjes opengaan dan staat meneer direct klaar met zijn gemauw, om wat van de tonijn in zijn bakje te krijgen.

Dit weekend staat er weer een verblijf gepland bij dierenpension Happy Valley. Dan de week erop gaan we weer met zijn allen genieten van de kerst. Samen met Bruno en Charlie heerlijk genieten thuis. We zijn dan ook weer veel op bezoek bij opa en oma’s. Misschien gaat Bruno wel een avondje mee naar oma. Oma heeft sinds afgelopen vrijdag een hondje uit het asiel in huis genomen. Dit is een shih-tzu. Ze hebben elkaar nog niet ontmoet. Dit zullen we nog een deze dagen een keer doen. Kijken of het hondje ook om kan gaan met de lompheid van Bruno 😉

Al met al een drukke maand, helaas zal de maand weer eindigen in een berg ellende voor vele dieren. Bruno kan redelijk tegen het vuurwerk, maar Charlie schrikt vooral van de vele knallen, snachts om 12 valt het meestal mee, omdat het dan continue is. Vaak heeft hij dan al een rustig plekje opgezocht. Bruno nemen we altijd nog even mee rond 22:00 om dan snel nog even zijn behoeften te doen. Dan kan hij daarna heerlijk genieten van een welverdiende kluif.

Dus voor alle vuurwerkliefhebbers, steek je vuurwerk op de tijden af dat het normaal is. Houdt rekening met honden die nog voor 12 snel een wandeling gaan maken, maar ook overdag tijdens het wandelen!

PS: Ook Brunoblog heeft te maken gekregen met extra kosten voor de webhosting, dus zou je ons financieel willen ondersteunen dan stuur even een berichtje op Blaf@Brunoblog.nl. We hebben meerdere mogelijkheden om een product te promoten / testen (zowel kat als hond) en maken daar een mooie review van hier op de website en op onze instagrampagina: @The_Choco_Brown_Bruno. Ook kunnen we jullie banners plaatsen op de website of een maandelijkse post op instagram (>11 K followers)