Met baasje mee op de laatste dag van de vakantie naar @dinolandzwolle. Baasje moest wat ophalen bij de gevonden voorwerpen. Was hij verloren een paar dagen eerder. Maar wat een rare beesten hebben ze daar. Ze wilden allemaal met deze beroemdheid op de foto ???????????? With my boss on the last day of vacation to #dinolandzwolle. Owner had to pick up something from the found objects. he had lost it a few days earlier. But what strange animals they have there. They all wanted to take a picture with this celebrity ???????????? #dino #raptor #trex #labrador #chocolatelabrador #holiday #dinoland #vakantie #hond #pretpark #dinosaur #zwolle #birds #dog #travel #themepark #art #love #labradorretriever #dogsofinstagram #netherlands #zomer #efteling #dinosaurus #nature #amsterdam #dogs #rollercoaster #dinosaurs