Vandaag zijn Bruno, Grote baas en Kleine baas, naar het bos geweest, Iets wat Bruno als muziek in de oren klinkt. Iedere hond heeft zijn magische woorden, zoals bakje, mee, eten, wandelen etc. Bruno geeft de grootste reactie op Bossen. “Ga je mee naar de Bossen?” en hup de oren gaan strak.

Als jezelf dan nog wat anders moet / wil doen dan draait hij om je heen tot je er bijna overheen valt, net zolang totdat je de riem pakt. Dan weet hij dat hij achterin de bench in de auto mee mag. Hij wacht netjes op zijn commando “Op”. Vaak gaat mijn oudste dochter dan ook mee. Zij vind het heerlijk om met Bruno wedstrijd rennen te doen. Altijd eindigt dat in verlies, dan wel een vieze broek, omdat Bruno in zijn lompheid haar omver loopt. Ook dat vinden ze eigenlijk meer normaal dan dat het ze zeer doet. Het wordt dan ook vaak gevolgd door een flinke giegelbui (vaak komt Bruno het dan wel even goedmaken met een flinke lik)

Vandaag was het dan weer een dagje om heerlijk uit te waaien in het bos na alle regen van afgelopen dagen. Maud stond nu vooraan om weer mee te gaan. Heerlijk met Bruno en ook boompje klimmen. Ze waren ‘s-ochtends al bezig om foto’s te maken van Bruno en Charlie de kat. Nu wilde mijn dochter dus mee om foto’s in het bos te gaan maken van Bruno.

Tijdens de fotoshoot kwam vaak de tekst naar voren: “Pap, deze is echt voor instagram” of “Pap, kunnen we deze straks posten op Instagram”. Ze vind het geweldig. Vandaar dat ik dacht dat ik de blog eens in het teken stel van de fotoshoot van vandaag van mijn 7-jarige dochter. De fotos zijn gemaakt met mijn oude Panasonic Lumix FZ38. Waar ik nog vaak heel verrast door ben!

Tot de volgende fotoshoot. Zie hieronder en komende week Instagram voor de mooie foto’s gemaakt door mijn dochter!

Laat als je het leuk vind een berichtje achter op mijn Instagram Pagina, onder de foto met aankondiging van deze post. Dan kan mijn dochter ook lezen wat jullie ervan vonden. Zet dan in het bericht iets met BrunoBlog, dan weten we dat het vanaf de site gemeld is! Zou ze erg leuk vinden!