Het is al even geleden maar afgelopen september hadden we nog een leuke afsluiting van het zwemseizoen in het Ottenbad te Eindhoven. De honden werden toegelaten in het buitenbad. Daarmee konden ze heerlijk zwemmen met de baasjes en andere honden.

Wij kwamen aan en het was wel een beetje spannend. Na de castratie was het de eerste keer samen met Bruno en vele andere honden. We zijn zelf wat verder naar de achterkant van het zwembad gelopen. Aangezien er een veld was en de drukte een stuk minder was dan aan de voorkant bij de trap. In de hoek hadden ze een loopplank uitgelegd om de honden makkelijker in en uit het water te laten.

We waren benieuwd of Bruno direct erin zou springen. Het bleek wat moeilijker dan gedacht om hem erin te krijgen. Eenmaal in het water hebben we heerlijk genoten. Ook van de andere honden. Waarbij enkele zelfs vanaf de kant de sprong waagde. Ook de speeltjes werden ruimschoots verdeeld. Ook Bruno was van het ruilen. Op een gegeven moment zijn we naar het kinderbadje gegaan, waar ze lekker konden plonzen en waar Bruno kon staan. Via een trapje kon hij er veel makkelijker in en uit. Na 1,5 uur was het toch echt tijd om te vertrekken, ivm maatregelen omtrent Corona. Op de weg naar huis kregen we nog een hele mooie goodiebag mee.

Al met al een hele leuke middag! Volgend jaar zijn we zeker weer van de partij