Eindelijk begint het buiten er op te lijken dat het zonnetje de overhand krijgt! Langzaam beginnen de planten weer uit te schieten en komen de bloembollen langzaam boven de grond uit. Waar we twee weken geleden toch nog een keertje werden overvallen door een witte laag van ongeveer 5cm, gaan we nu toch echt vaker genieten van het voorjaars zonnetje. Bruno vind het maar wat heerlijk. Vandaag vond hij eigenlijk dat het alweer zo mooi was dat hij eigenlijk wel kon gaan zwemmen 😛

De afgelopen maand hebben we niet heel veel meegemaakt. Het is allemaal een beetje saai zo in de Corona tijd. Snel hopen dat het betere weer ervoor gaat zorgen dat de besmettingen gaan dalen en dat de ziekenhuizen weer lucht gaan krijgen op de afdelingen. Hopelijk gaan we dan ook eindelijk weer versoepelen en kunnen we weer leuke dingen gaan doen met het hele gezin inclusief Bruno.

Een voorbeeld hiervan is de hervatting van de cursussen. Die van Bruno werd met nog een les te gaan, hals over kop uitgesteld. Afgelopen maand zouden wij de laatste mogen gaan inhalen. Helaas was de weg afgesloten naar de A58, waardoor we om moesten rijden en we te laat waren voor de cursus. Gelukkig hadden we al afgesproken met Toby de Amerikaanse Bulldog van mijn zusje. Samen hebben ze toch nog een ochtend kunnen oefenen en spelen!

Verder is de castratie nog steeds een verademing. Bruno ligt heerlijk de hele avond te snurken in zijn mand en of op het voorkleed. Vaak hebben we veel last van hem, vanwege zijn harde gesnurk 🙂

Het gaat prima met Bruno, we wandelen vaak. Ook is het fijn dat we met Bruno heerlijk svonds een rondje kunnen doen na de avondklok. Hopelijk gaat de samenleving snel open zodat we weer heerlijke dingen kunnen gaan doen!

Iedereen sterkte en blijft gezond!

Een poot van Bruno.

PS Volg mijn kleinere avonturen ook op mijn Instagram: The_Choco_Brown_Bruno