We kunnen er niet omheen: de corona crisis heeft op ons allemaal heel veel invloed in onze dagelijkse bezigheden. Gelukkig zijn er de dagelijkse lichtpuntjes die ervoor zorgen dat we toch nog even van onze vrijheden kunnen genieten.

Een voorbeeld hiervan is een lekkere wandeling maken met je hond. Zo wij ook samen met Bruno. We zijn een enkele keer samen met Bruno en onze dochters heerlijk wezen wandelen. Echter vind Bruno dit nog zeer spannend, dit werd dan ook geen groot succes. Het grote voordeel was dat iedereen even lekker buiten was geweest.

De crisis zorgt er ook voor dat Bruno wat minder lang wordt uitgelaten, aangezien we ook voor onze dochters moeten zorgen. Persoonlijk durf ik met Bruno ook niet meer naar het bos te gaan, waar we normaal heerlijk kunnen uitwaaien. Het loslopen is niet altijd een succes en het contact met baasje is dan bijna onmogelijk. Vandaar dat we het bos maar even mijden. Ook de drukte hier rond de vijver is ook enorm toegenomen, we komen nu wel 5x op de ronde een andere hond tegen. Bruno is er nog steeds niet van overtuigd dat niet alle honden met hem willen spelen.

Al met al een zware tijden voor iedereen. StaySafe!!