Het is weer even geleden dat er een blog gepost is over onze vriend Bruno en zij vriendjes. We zijn nu langzaam aan gewend aan de gebroken nachten, Bruno is gewend aan het jongste gezinslid, ook de oudste dochter speelt weer graag met Bruno. Erg leuk om te zien. Een dreumis van 1,05 meter hoog tegenover een hond die net iets minder hoog is.

De relatie met Charlie is nog niet erg verbeterd. Maar het ligt voornamelijk aan de kat ? . Ondertussen zijn we al weer druk met kerstmis en hebben we van de Sint vele cadeaus mogen ontvangen. Het is ieder jaar weer spannend of we de kat ooit eens in de boom terug vinden. Voor de veiligheid van de boom, hebben we deze op de omgebouwde kattenbak van poes gezet. Onderin hangen de minst breekbare dan wel onbreekbare versiersels. De kattenbak zit namelijk “verstopt” in een mooie houten kist. Aan de zijkant hebben we een kattenluikje geplaatst. Hierdoor staat er in ieder geval geen saai plastic bak midden in de kamer

Bruno uitlaten vergt nog steeds een grote mate van oplettendheid. Hij wil nog maar wat graag naar andere honden toe. Dit uit hij door stijgeren, hard trekken en blaffen. Geen idee of dit ook overgaat, gezien dat het springen op de bank tijdens zijn gekke 5 minuten ook helemaal over is. Er is dus nog hoop.

De afgelopen tijd is meneer ook al regelmatig naar het pension geweest en gaat hij aanstaande kerst er ook weer lekker na toe. Gezien de familieleden met een allergie wil ik Bruno niet meenemen op kerstavond. De eerste kerstdag zou geen probleem zijn, aangezien hij iedere week al een dag naar mijn ouders gaat, zodat hij lekker kan spelen met Sjors de Weimaraner x Labrador. Maar gezien het feit dat we alleen maar tweede kerstdag thuis zijn, hebben we maar besloten Bruno lekker in het pension te laten logeren. Hij is dan niet te houden, als we hem brengen.

Helaas komt de minste dag van het jaar er ook weer aan, Oudjaar. Poes schrikt nu al op van iedere knal die hij hoort. Bruno was vorig jaar nog heel jong en gaf er toen niet erg veel om. We hadden hem op tijd meegenomen die avond, zodat hij heerlijk lag te slapen tijdens oud en nieuw. Ik ben wel benieuwd hoe het dit jaar gaat.

Maar in ieder geval heel fijne feestdagen en een gelukkig nieuw jaar! Tot het nieuwe jaar, waarin we weer vele nieuwe zaken zullen ontdekken en leren!