Bruno is nu bijna 7 maanden oud alweer. In de tussentijd zijn we alweer een heel stuk verder met de opvoeding van onze Bink. We hebben ondertussen de tweede cursus afgerond. Deze Jongenhondenklas was erg leuk en zeer gevarieerd. Hieronder onze bevindingen van de afgelopen tijd

Bruno is ondertussen al ruim 27 KG zwaar. Wat een gewicht en wat een kracht heeft hij in zich! In de tijd tussen nu en de vorige post zijn we al een paar keer bij de dierenarts geweest. Helaas niet alleen voor zijn maandelijkse druppels, maar Bruno is ook heel erg aan de diarree geweest. Hiervoor heeft hij een week lang op speciaal voer en antibiotica moeten leven. De antibiotica was met behulp van een stuk worst geen enkel probleem 😉

Bruno in zijn bench

Hij is gelukkig snel hersteld, hoewel hij een flinke terugslag had. Op de fotos zag je dat gelijk terug met een slanke versie van hem. Gelukkig is hij snel weer bekomen en zit hij weer goed op gewicht en schrokt hij zijn brokken als vanouds weer weg.

We zijn ook nog een weekendje weg geweest naar Center Parcs. Hiervoor hebben we een autobench aangeschaft. Deze past goed in onze auto. Tevens hebben we deze bench ook gebruikt in het huisje. Ook hadden we een draaipin gekocht, zodat we hem ook buiten konden vastleggen. Bruno vond het geweldig en de ganzen reuze interessant. Op de laatste dag had hij het uitgevonden dat ook hij op een ligbed kon liggen. Dat moest natuurlijk op de foto worden vastgelegd.

Tijdens de afgelopen periode hebben we ook de cursus JongenHondenKlas bij de Martin Gaus Hondenschool gevolgd. Een erg leuke en afwisselende cursus voor de jonge hond. Het mooie was dat we zowel een les in het winkelcentrum hadden, als een bosles. Dit zorgde voor mooie en ook uitdagende momenten. Vooral het bezoeken van de dierenwinkel. Allerlei lekkers voor het grijpen.

Binnen in het huis gaat het steeds beter. Hoewel hij nog steeds moeilijk vind om de sloffen, schoenen en de knuffels van onze dochter met rust te laten. De kat vind ook nog steeds dat hij moet blazen naar Bruno, echter denken we dat Bruno, de kat heeft laten winnen als baas van het huis. Bruno blaft en reageert niet meer als de kat meent te moeten blazen. Bruno gaat zelfs niet achter zijn balletje aan als hij denkt dat de kat onder de tafel zit. Dus tot zover 1-0 voor Charlie de kat 😉

Binnen kort gaat Bruno voor het eerst naar het pension, als wij heerlijk van onze vakantie gaan genieten. Ik ben benieuwd hoe erg we hem gaan missen. Hij is helemaal onderdeel van het gezin.

Charlie houdt alles goed in de gaten