De tweede week ging het zindelijk worden een stuk beter. De tijd dat we er snachts uitgingen lag rond de 3 uur. Bruno deed het geweldig. Natuurlijk hadden we nog steeds “ongelukjes”. Het verbaasde ons dat het soms leek alsof het water direct door zijn maagje liep. Bruno was net voor het drinken uitgelaten, toch stond hij dan twee minuten later te plassen op zijn kussen.

Sjors meets Bruno

De zondag in week twee zijn we kennis gaan maken bij Sjors. Sjors is een kruising tussen een Weimaraner en een Labrador. Hij is ook erg bruin, Bruno was echter nog donkerder. Bruno was lekker aan het spelen met Sjors. Sjors liep iedere keer netjes weg. Uiteindelijk hebben we Bruno in de keuken gelegd, zodat hij aan zijn rust kwam. Al met al een positieve ontmoeting.

Dinsdag zijn we voor het eerst bij de dierenarts geweest, waar Bruno zijn prikje kreeg. Ook dit ging vrij voorspoedig, tijdens de prik kreeg Bruno zijn snoepje, meneer verblikte of verbloosde niet, we mogen nog vaker langskomen om Bruno positieve ervaringen te geven met de Dierenarts.

Woensdag zouden we zijn eerste les hebben op de Martin Gaus Hondenschool. Helaas waren ze vergeten om mijn vrouw af te bellen, als goedmaker kreeg Bruno een prive behandeling op donderdag. Voordeel was dat onze dochter er ook bij was, waardoor we hele goede tips kregen.

Al met al was het weer een drukke week, met als afsluiter het eerste weekendje weg naar de Efteling, daarover in de volgende blog meer.