De eerste week van Bruno bij ons in het gezin. Op zondag 02-december-2018 was het zover, we konden Bruno ophalen bij de fokker. Om 11:00 hadden we afgesproken. Daar aangekomen hebben we de papieren getekend en mocht Bruno mee naar huis. We hebben hem vervoert in een verhuisdoos. Van de fokker kregen we een groot doek mee vanuit het nest, ook de nodige versnaperingen en een welkomst pakket. 

Halverwege de rit zijn we een keer gestopt. Bruno deed het voortreffelijk in de auto. Netjes een plasje in het gras. Hierna doorgereden naar huis. Onderweg nog een foto verstuurd naar ons familie, met alleen een doos op de achterbank en de vermelding dat we het verjaardagscadeau hadden opgehaald. De rit duurde bijna 1,5 uur dus tijd zat om de rest van de familie in spanning te laten, met wat er in de doos zat, 

Eenmaal thuis hebben we een mooie foto van Bruno verstuurd, deze is ook op zijn instagram account te zien. De tekst erbij: “Oepsie”. De reacties stroomde al snel binnen. Dit werd het begin van een week vol ongelukjes, opvoedingsperikelen en een lege fles HG om de urine lucht te verwijderen.